Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2020
»
АГРОБІОЛОГІЯ №2 2020
Класифікація сортів сої за господарськими ознаками з допомогою кластерного аналізу
Автори:
БІЛЯВСЬКА Л.Г.
,
РИБАЛЬЧЕНКО А.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-7-15
Поживний режим сірого лісового ґрунту за різного антропогенного навантаження
Автори:
БОРИС Н.Є.
,
КРАСЮК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-16-26
Оцінювання якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями впродовж зберігання методом Харрінгтона
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-27-35
Мінливість урожайності та стійкості до ураження хворобами сортів пшениці м’якої озимої залежно від року випробування
Автори:
ГОЛИК Л.М.
,
КУЗЬМЕНКО Л.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-36-46
Створення самофертильних ЗС і ЧС ліній цукрових буряків та добір кращих за селекційно і господарсько цінними ознаками
Автори:
ДУБЧАК О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-47-55
Оцінка нових ліній багатонасінних запилювачів цукрових буряків верхняцької селекції та їх гібридів
Автори:
ДУБЧАК О.В.
,
АНДРЕЄВА Л.С.
,
ПАЛАМАРЧУК Л.Ю.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-56-62
Оцінка мінливості господарсько цінних ознак у ліній мутантного походження ріпаку ярого
Автори:
КУМАНСЬКА Ю.О.
,
ШУБЕНКО Л.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-63-69
Успадкування в F1 і трансгресивна мінливість в F2 довжини головного колосу за схрещування різних за скоростиглістю сортів пшениці м’якої озимої
Автори:
ЛОЗІНСЬКИЙ М.В.
,
УСТИНОВА Г.Л.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-70-78
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
,
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89
Стан та виробництво органічної продукції в Україні. Вирощування гречки за застосування біопрепаратів
Автори:
МАЛИНКА Л.В.
,
ШИШКІНА К.І.
,
ДІДУР І.М.
,
ЄЗЕРКОВСЬКА Л.В.
,
КАРАУЛЬНА В.М.
,
КАРПУК Л.М.
,
ПАВЛІЧЕНКО А.А.
,
КОЗАК Л.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-90-97
Біоекологічні особливості формування патогенної мікобіоти квітниково-декоративних рослин (на прикладі Callistephus chinensis (L.) Neеs) у структурі озеленення урбоекосистем
Автори:
МАРЧЕНКО А.Б.
,
КРУПА Н.М.
,
МАСАЛЬСЬКИЙ В.П.
,
ОЛЕШКО О.Г.
,
РОГОВСЬКИЙ С.В.
,
ЖИХАРЄВА К.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-98-106
Ефективність технологічних прийомів контролю присутності осоту рожевого та сивого серед промислових насаджень винограду
Автори:
МИНКІН М.В.
,
МИНКІНА Г.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-107-114
Продуктивність та економічна ефективність вирощування соняшнику залежно від строків сівби та густоти стояння рослин у Правобережному Степу України
Автори:
ПІНЬКОВСЬКИЙ Г.В.
,
ТАНЧИК С.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-115-123
Морозостійкість пшениці м’якої озимої та її зв’язок з морфологічними особливостями
Автори:
ПІРИЧ А.В.
,
ЮРЧЕНКО Т.В.
,
КОЛЯДЕНКО С.С.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-124-131
Особливості формування якісних показників зерна кукурудзи залежно від комплексу елементів технології вирощування
Автори:
ПОЛЯКОВ В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-132-138
Особливості росту і розвитку рослин сорго зернового в умовах Правобережного Лісостепу України
Автори:
ПРАВДИВА Л.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-139-146
Вплив систем удобрення на зміну агрохімічних властивостей чорнозему типового за використання побічної продукції просапних культур сівозміни упродовж ротації як органічного добрива
Автори:
ПРИМАК І.Д.
,
ВОЙТОВИК М.В.
,
ПАНЧЕНКО О.Б.
,
ПРИСЯЖНЮК Н.М.
,
ОБРАЖІЙ С.В.
,
ПАНЧЕНКО І.А.
,
ФІЛІПОВА Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-147-159
Інтенсивність накопичення важких металів листковою масою розторопші плямистої за її удобрення новітніми добривами
Автори:
РАЗАНОВ С.Ф.
,
ТКАЧУК О.П.
,
РАЗАНОВА А.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-160-167
Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica)
Автори:
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-168-177
Вплив мікроелементів та інокуляції посівного матеріалу в технології вирощування сої
Автори:
ФЕДОРУК І.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-178-184
1
2
наступна ›
остання »