Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ВАСИЛИШИНА О.В.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-1066-4009
Оцінювання якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями впродовж зберігання методом Харрінгтона
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-27-35
ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ КОМПОЗИЦІЄЮ ХІТОЗАНУ ТА САЛІЦИЛОВОЇ КИСЛОТИ НА ПЛОДИ ВИШНІ ПІСЛЯ ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-13-19
ЗМІНИ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДІВ ВИШНІ З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ РОЗЧИНОМ АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-153-2-82-87
ОЦІНКА ВМІСТУ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ У ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДАХ ВИШНІ РІЗНИХ СОРТІВ
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-146-1-31-37