Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2018
»
АГРОБІОЛОГІЯ №1 2018
PRODUCTIVITY OF SOFT WINTER WHEAT SORT DEPENDING ON TERMS LENGTH OF SOWING AND WEATHER IN SPRING-SUMMER PERIOD
Автори:
KORKHOVA M.
,
KOVALENKO O.
,
KHONENKO L.
,
MARKOVA N.
THE INFLUENCE OF SOIL BACKGROUND OPTIMIZATION AND FOLIAR TOP DRESSING ON PHYSIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL PROCESSES IN PEAR TREES OF TAVRIISKA VARIETY
Автори:
PETRENKO S.
,
SLYUSARENKO V.
ЕВОЛЮЦІЯ ТЕОРЕТИЧНИХ І ПРАКТИЧНИХ ОСНОВ ПЕРЕХОДУ ВІД ПОЛИЦЕВОГО ДО БЕЗПОЛИЦЕВОГО І ПОВЕРХНЕВОГО ОБРОБІТКУ ГРУНТУ В УКРАЇНІ ДО СЕРЕДИНИ ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ 20 ст.
Автори:
ПРИМАК І.Д.
,
ВОЙТОВИК М.В.
,
ПАНЧЕНКО О.Б.
,
КАРПЕНКО В.Г.
,
ЛЕВАНДОВСЬКА С.М.
ЯКІСТЬ ТА ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ЗЕРНА ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ВИРОЩЕНОЇ ПІСЛЯ БОБОВИХ ПОПЕРЕДНИКІВ
Автори:
РАЗАНОВ С.Ф.
,
ТКАЧУК О.П.
ЗАCТOCУВАННЯ МЕТOДIВ CИCТЕМНOГO АНАЛIЗУ ЯК IНCТРУМЕНТУ МАТЕМАТИЧНOГO МOДЕЛЮВАННЯ В БУРЯКIВНИЦТВI
Автори:
КАРПУК Л.М.
,
ПРИСЯЖНЮК О.І.
,
СТАСІЄВ Г.
,
ПОЛІЩУК В.В.
,
МИКОЛАЙКО В.П.
ФОРМУВАННЯ ЛИСТКОВОЇ ПОВЕРХНІ РОСЛИН СОЇ І СУМИ ХЛОРОФІЛІВ ЗА ІНТЕГРОВАНОЇ ДІЇ ГЕРБІЦИДУ ТА БІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ
Автори:
КАРПЕНКО В.П.
,
ІВАСЮК Ю.І.
,
ПРИТУЛЯК Р.М.
,
ЧЕРНЕГА А.О.
СТВОРЕННЯ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ КОЛЕКЦІЇ ВІВСА ЗА ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО МЕТОДУ
Автори:
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ ТА ЛІНІЇ
Автори:
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
,
НОВІКОВ В. В.
ОБҐРУНТУВАННЯ СТРОКІВ СІВБИ КУКУРУДЗИ В СУМІСНИХ ПОСІВАХ З СОРГО ЦУКРОВИМ
Автори:
ГРАБОВСЬКИЙ М.Б.
ДІЯ КРЕМНІЄВО-КАЛІЙНОГО ДОБРИВА АGROGLASS STIMUL НА ПРОРОСТАННЯ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ В УМОВАХ ВОДНОГО ДЕФІЦИТУ
Автори:
КОЛЕСНІКОВ М.О.
,
ПАЩЕНКО Ю.П.
ДІЯ ФОЛІКУРУ НА ЛИСТКОВИЙ АПАРАТ, ВМІСТ ВУГЛЕВОДІВ ТА ЕЛЕМЕНТІВ ЖИВЛЕННЯ В ЛИСТКАХ АҐРУСУ В ЗВ’ЯЗКУ З ПРОДУКТИВНІСТЮ КУЛЬТУРИ
Автори:
КУР’ЯТА В.Г.
,
ШАТАЛЮК Г.С.
ВПЛИВ ПОЗАКОРЕНЕВИХ ПІДЖИВЛЕНЬ НА ВИСОТУ КРІПЛЕННЯ КАЧАНІВ У ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ
Автори:
ПАЛАМАРЧУК В.Д.
ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД УДОБРЕННЯ, ПОПЕРЕДНИКА ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
МАТВІЄНКО Н. П.
БІОЛОГІЧНА АКТИВНІСТЬ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ У ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ
Автори:
ТРУС О. М.
ПРОСТОРОВО-ЧАСОВА ДИНАМІКА ФІТОІНДИКАЦІЙНИХ ОЦІНОК КИСЛОТНОСТІ ТА СОЛЬОВОГО РЕЖИМУ ТЕХНОЗЕМІВ НІКОПОЛЬСЬКОГО МАРГАНЦЕВОРУДНОГО БАСЕЙНУ
Автори:
МАСЛІКОВА К. П.
ОСНОВНІ ФІЗІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ У РОСЛИНАХ КУКУРУДЗИ ЗА ВНЕСЕННЯ ГЕРБІЦИДУ СТЕЛЛАР, В.Р.
Автори:
ЗАБОЛОТНИЙ О.І.
,
ЗАБОЛОТНА А.В.
,
ЛЕОНТЮК І.Б.
,
РОЗБОРСЬКА Л.В.
,
ГОЛОДРИГА О.В.
БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ І ШКІДЛИВІСТЬ ЗЕЛЕНОЇ ЯБЛУНЕВОЇ ПОПЕЛИЦІ (APHIS POMI DEG) В УМОВАХ ПРОМИСЛОВИХ НАСАДЖЕНЬ ЯБЛУНІ НВВ УМАНСЬКОГО НУС
Автори:
КРИКУНОВ І. В.
,
АДАМЕНКО Д.М.
,
СУХОМУД О. Г.
,
КРАВЕЦЬ І.С.
,
СУХАНОВ С. В.
ТРАНСФОРМАЦІЯ КИСЛОТНО-ОСНОВНИХ ПОКАЗНИКІВ ҐРУНТУ ТА БАЛАНС КАЛЬЦІЮ ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ І ВАПНУВАННЯ
Автори:
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ПРОКОПЧУК І. В.
ОБҐРУНТУВАННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА БІОГУМУСУ
Автори:
СЕНЧУК М.М.
АГРОЕКОЛОГІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРИЙОМІВ ВИРОЩУВАННЯ ГАРБУЗА МУСКАТНОГО НА ПІВДНІ УКРАЇНИ
Автори:
ЛИМАР А.О.
,
ЄВТУШЕНКО О.Т.
1
2
наступна ›
остання »