Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ЛЮБИЧ В.В.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0003-4100-9063
Урожайність і якість зерна пшениці м’якої озимої залежно від норми висіву
Автори:
КОЛІБАБЧУК Т.В.
,
КУЗЬМЕНКО О.В.
,
ЗАРВА О.І.
,
ЛЮБИЧ В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-168-178
Ураження пшениці м’якої ярої листковими хворобами залежно від рівня азотного живлення
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
,
КЛИМОВИЧ Н.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-160-167
Продуктивність тритикале ярого за різних доз азотних добрив
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
НЕВЛАД В.І.
,
МАРТИНЮК А.Т.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-152-159
Формування якості ягід і варення різних сортів аронії чорноплідної
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЧЕРНЕГА А.О.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-122-128
Урожайність і якість зерна різностиглих сортів пшениці м’якої озимої за різних систем удобрення в сівозміні
Автори:
СІЛІФОНОВ Т.В.
,
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
,
НОВІКОВ В. В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-167-2-146-156
Формування індивідуальної продуктивності пшениці твердої озимої за її структурними складовими залежно від системи удобрення
Автори:
КАЛАНТИР В.В.
,
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЖЕЛЄЗНА В. В.
DOI:
https://agrobiologiya.btsau.edu.ua/uk/10.33245/2310-9270-2021-167-2-65-74
Оцінювання сортів пшениці твердої озимої за показниками росту та розвитку
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-85-92
Хлібопекарські властивості зерна пшениці спельти залежно від удобрення і тривалості зберігання
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЖЕЛЄЗНА В. В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-75-84
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
,
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM (SCHRANK) SCHUEBL) ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ
Автори:
ОСОКІНА Н.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
НОВІКОВ В. В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-111-119
1
2
наступна
остання