Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ЛЮБИЧ В.В.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0003-4100-9063
Урожайність і якість зерна пшениці м’якої озимої залежно від норми висіву
Автори:
КОЛІБАБЧУК Т.В.
,
КУЗЬМЕНКО О.В.
,
ЗАРВА О.І.
,
ЛЮБИЧ В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-168-178
Ураження пшениці м’якої ярої листковими хворобами залежно від рівня азотного живлення
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
,
КЛИМОВИЧ Н.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-160-167
Продуктивність тритикале ярого за різних доз азотних добрив
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
НЕВЛАД В.І.
,
МАРТИНЮК А.Т.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-152-159
Формування якості ягід і варення різних сортів аронії чорноплідної
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЧЕРНЕГА А.О.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-122-128
Урожайність і якість зерна різностиглих сортів пшениці м’якої озимої за різних систем удобрення в сівозміні
Автори:
СІЛІФОНОВ Т.В.
,
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
,
НОВІКОВ В. В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-167-2-146-156
Формування індивідуальної продуктивності пшениці твердої озимої за її структурними складовими залежно від системи удобрення
Автори:
КАЛАНТИР В.В.
,
ГОСПОДАРЕНКО Г.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЖЕЛЄЗНА В. В.
DOI:
https://agrobiologiya.btsau.edu.ua/uk/10.33245/2310-9270-2021-167-2-65-74
Оцінювання сортів пшениці твердої озимої за показниками росту та розвитку
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ПОЛЯНЕЦЬКА І.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-85-92
Хлібопекарські властивості зерна пшениці спельти залежно від удобрення і тривалості зберігання
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЖЕЛЄЗНА В. В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-75-84
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
,
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM (SCHRANK) SCHUEBL) ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ
Автори:
ОСОКІНА Н.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
НОВІКОВ В. В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-111-119
1
2
наступна
остання