Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ВАСИЛИШИНА О.В.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-1066-4009
Оцінювання якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями впродовж зберігання методом Харрінгтона
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-27-35
ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ КОМПОЗИЦІЄЮ ХІТОЗАНУ ТА САЛІЦИЛОВОЇ КИСЛОТИ НА ПЛОДИ ВИШНІ ПІСЛЯ ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-13-19
ЗМІНИ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДІВ ВИШНІ З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ РОЗЧИНОМ АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-153-2-82-87
ОЦІНКА ВМІСТУ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ У ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДАХ ВИШНІ РІЗНИХ СОРТІВ
Автори:
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-146-1-31-37