Перейти до основного матеріалу
Головна АГРОБІОЛОГІЯ
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

ВАСИЛИШИНА О.В.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-1066-4009

Оцінювання якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями впродовж зберігання методом Харрінгтона

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-27-35

ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ КОМПОЗИЦІЄЮ ХІТОЗАНУ ТА САЛІЦИЛОВОЇ КИСЛОТИ НА ПЛОДИ ВИШНІ ПІСЛЯ ЗБЕРІГАННЯ

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-13-19

ЗМІНИ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДІВ ВИШНІ З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ РОЗЧИНОМ АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-153-2-82-87

ОЦІНКА ВМІСТУ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ У ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДАХ ВИШНІ РІЗНИХ СОРТІВ

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-146-1-31-37