Перейти до основного матеріалу
Головна АГРОБІОЛОГІЯ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ВАСИЛИШИНА О.В.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-1066-4009

Оцінювання якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями впродовж зберігання методом Харрінгтона

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-27-35

ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ КОМПОЗИЦІЄЮ ХІТОЗАНУ ТА САЛІЦИЛОВОЇ КИСЛОТИ НА ПЛОДИ ВИШНІ ПІСЛЯ ЗБЕРІГАННЯ

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-13-19

ЗМІНИ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДІВ ВИШНІ З ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЮ ОБРОБКОЮ РОЗЧИНОМ АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-153-2-82-87

ОЦІНКА ВМІСТУ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ У ЗАМОРОЖЕНИХ ПЛОДАХ ВИШНІ РІЗНИХ СОРТІВ

Автори: 
ВАСИЛИШИНА О.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2019-146-1-31-37