Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ВОЙТОВСЬКА В.І.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0001-5538-461X
Формування якості ягід і варення різних сортів аронії чорноплідної
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЧЕРНЕГА А.О.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-122-128
Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення
Автори:
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-41-48
Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica)
Автори:
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-168-177
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
,
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89
СТВОРЕННЯ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ КОЛЕКЦІЇ ВІВСА ЗА ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО МЕТОДУ
Автори:
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.