Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ВОЙТОВСЬКА В.І.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0001-5538-461X
Формування якості ягід і варення різних сортів аронії чорноплідної
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЧЕРНЕГА А.О.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2022-171-1-122-128
Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення
Автори:
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-41-48
Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica)
Автори:
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-168-177
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
,
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89
СТВОРЕННЯ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ КОЛЕКЦІЇ ВІВСА ЗА ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО МЕТОДУ
Автори:
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.