Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
КАРПУК Л.М.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-2303-7899
Винос макроелементів посівами спельти (Tríticum spélta L.) на чорноземі типовому в умовах Лісостепу України
Автори:
КАРПУК Л.М.
,
ЗАЇКА Н.В.
,
ПАВЛІЧЕНКО А.А.
,
ТІТАРЕНКО О.С.
,
ФІЛІПОВА Л.М.
,
ЄЗЕРКОВСЬКА Л.В.
,
КАРАУЛЬНА В.М.
,
ЄЗЕРКОВСЬКИЙ А.В.
,
КУЛИК Р.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2025-195-1-75-83
Вплив допоміжних продуктів в органічному виробництві на посівні якості та врожайні властивості насіння проса
Автори:
КАРПУК Л.М.
,
ФЕДОРЧЕНКО М.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2024-191-2-43-50
Економічна оцінка технології вирощування сортів пшениці спельти
Автори:
КАРПУК Л.М.
,
ЗАЇКА Н.В.
,
ТІТАРЕНКО О.С.
,
ПАВЛІЧЕНКО А.А.
,
ФІЛІПОВА Л.М.
,
ЄЗЕРКОВСЬКА Л.В.
,
КАРАУЛЬНА В.М.
,
ЄЗЕРКОВСЬКИЙ А.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2024-191-2-35-42
Урожайність насіння гірчиці залежно від застосування мінеральних добрив
Автори:
МИКОЛАЙКО І.І.
,
КАРПУК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2024-187-1-188-195
Особливості формування генофонду гірчиці в Україні
Автори:
МИКОЛАЙКО І.І.
,
КАРПУК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2023-183-2-187-194
Вплив строків сівби на формування біометричних параметрів холодостійких рослин насінників буряків цукрових за direct method (безвисадкового методу)
Автори:
ПЕТРАКОВА О.О.
,
КАРПУК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2023-183-2-130-136
Використання ДНК-маркерів у дослідженнях малини (Rubus L.): огляд
Автори:
ДИМАНЬ Н.О.
,
КАРПУК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2023-183-2-67-77
Ефективність допоміжних продуктів за органічного виробництва проса
Автори:
ФЕДОРЧЕНКО М.М.
,
КАРПУК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2023-183-2-60-66
Урожайність та якість зерна спельти (Tríticum spélta L.) в умовах Лісостепу України
Автори:
ЗАЇКА Н.В.
,
КАРПУК Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2023-179-1-114-122
Формування сортових ресурсів пшениці озимої
Автори:
КОНОВАЛОВ Д.В.
,
ПОЛІЩУК В.В.
,
КАРПУК Л.М.
,
ЧУХЛЄБ С.Л.
,
ШКЛЯР В.Д.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2023-179-1-83-90
1
2
3
4
наступна
остання