Перейти до основного матеріалу
Головна АГРОБІОЛОГІЯ
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

ТРЕТЬЯКОВА С.О.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-1183-4479

Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення

Автори: 
ЄВЧУК Я.В., КОНОНЕНКО Л.М., ВОЙТОВСЬКА В.І., ТРЕТЬЯКОВА С.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-41-48

Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica)

Автори: 
ТРЕТЬЯКОВА С.О., ВОЙТОВСЬКА В.І., ЄВЧУК Я.В., КОНОНЕНКО Л.М.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-168-177