Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
×
Повідомлення про помилку
Warning
: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable в
bootstrap_table()
(рядок
238
із
/var/www/html/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/table.func.php
).
ЛЕЩЕНКО І.А.
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби
Автори:
ЛЮБИЧ В.В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
,
СТОРОЖИК Л.І.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM (SCHRANK) SCHUEBL) ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ
Автори:
ОСОКІНА Н.М.
,
ЛЮБИЧ В.В.
,
НОВІКОВ В. В.
,
ЛЕЩЕНКО І.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-111-119