Перейти до основного матеріалу
АГРОБІОЛОГІЯ
Toggle navigation
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-1183-4479
Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення
Автори:
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2021-163-1-41-48
Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica)
Автори:
ТРЕТЬЯКОВА С.О.
,
ВОЙТОВСЬКА В.І.
,
ЄВЧУК Я.В.
,
КОНОНЕНКО Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-168-177