Перейти до основного матеріалу
Головна АГРОБІОЛОГІЯ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ЛЕЩЕНКО І.А.

Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби

Автори: 
ЛЮБИЧ В.В., ЛЕЩЕНКО І.А., СТОРОЖИК Л.І., ВОЙТОВСЬКА В.І.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-161-2-79-89

БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПОЛБИ (TRITICUM DICOCCUM (SCHRANK) SCHUEBL) ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ

Автори: 
ОСОКІНА Н.М., ЛЮБИЧ В.В., НОВІКОВ В. В., ЛЕЩЕНКО І.А.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-111-119