1. Сінченко В.М. Цукрові буряки: історія, сорти і гібриди, технологія, виробництво / В. М. Сінченко. – К.: ІЦБ НААНУ, 2010. – 186 с.
2. Продуктивність гібридів нового покоління / М.В. Роїк, Е.Р. Ермантраут, Н.М. Мацевецька та ін. // Цукрові буряки. – №3. – 2002. – С. 18-19.
3. Жердецький І. М. Позакореневе підживлення у процесі формування врожаю цукрового буряку / І.М. Жердецький // Міжвідомчий тематичний науковий збірник “Землеробство”. – К.: ВД “ЕКМО”, 2008. – Вип. 80. – С. 115–121.
4. Синченко В.Н. Биоадаптивная технология выращивания сахарной свеклы / В.Н. Синченко, В.И. Пыркин, Л.Н. Гизбуллина // Сахарная свекла. – №8. – 2014. – С. 10-13.
5. Тютюнов С.И. Эффективность интенсификации технологий возделывания сахарной свеклы / С.И. Тютюнов, Н.К. Шаповалов, П.И. Солнцев // Сахарная свекла. – №9. – 2014. – С. 36-37.
6. Минакова О.А. Способы применения микроудобрений Микровит и Органо-бор в посевах сахарной свеклы / О.А. Минакова // Сахарная свекла. – №3. – 2014. – С. 15-17.
7. Гуреев И.И. Последствия нарушения агротехники в свекловодстве / И.И. Гуреев // Сахарная свекла. – №2. – 2014. – С. 24-27.
8. Методика ґрунтової і листкової агрохімічної діагностики живлення рослин / В.О. Гуменюк, О. В. Корнійчук, В. І. Пасічник, М. І. Нагребецький. – Вінниця, 2007. – 47 с.