1. Петриченко В.Ф. Виробництво та використання сої в Україні / В.Ф Петриченко // Вісник аграрної науки. – 2008. – № 6. – С.24-27.
2. Якість зерна сої залежно від технологічних прийомів вирощування /С.М.Каленська, Н.В.Новицька, А.Є. Стрихар, Л.А.Гарбар// Збірник наук. праць ННЦ «Інститут землеробства НААН» – Чабани, 2008. – Вип. № 2. – С.45-47.
3. Соя: качество, использование, производство / [Петибская В.С., Баранов В.Ф., Кочегара А.В., Зеленцов С.В.]. – М., 2001. – 64 с.
4. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания / [Ф.Ф. Адамень, В.И. Сичкарь, В.Н.Письменов, В.В. Шерстобитов]. – К.: Нора-Принт, 1999. – 332 с.
5. Проблема дефицита белка и соя / Доценко С.М., Тильба В.А., Иванов С.А., Амбрашкина Е.А. // Зерновое хозяйство. – 2002. – № 6. – С.16-18.
6. Методика государственного сортоиспытания сельскохозяйственных культур. – М., 1985. – Вып. 3. – 184 с.
7. Методичні рекомендації по вирощуванні сої в господарствах Київської області / Л.Т. Гиренко, М.М. Пономаренко, В.М. Щербаков, Л.Ф. Некрасова. – К., 1981. – 23 с.
8. Доспехов Б.А. Методика полевого опыта / Б.А. Доспехов. – М.: Агропромиздат, 1985. – 351 с.